Nyårsdukning
Nyårsdukning
Nyårsdukning

FESTIVE SEASON

NYÅRSDUKNING

FESTIVE CELEBRATION

Duka för nyår

Välkomna in det nya året med ett vackert dukat bord. Nyårsafton är en högtid där man verkligen kan ge dukningen det lilla extra. Bjud på en nyårsdukning med lyxiga detaljer i silver tillsammans med vackra glas, porslin med detaljer och festliga blomsterarrangemang.

Langham bestickset 24 delar

Langham bestickset 24 delar

Exklusivt bestickset i silver som får dukningen att glänsa lite extra. Säljs i set om 24 st.
3 146 kr4 495 kr
I lager för omgående leverans
Nyårsdukning

LUXURY DINING

Duka med Palladio

Vår mest exklusiva serie vackra tallrikar och koppar, tillverkade av finaste benporslin. Palladio pryds av ett ikoniskt reliefmönster som ramas in av dekorativa silverkanter. Ett porslin som gör middagen till en utsökt helhetsupplevelse.

Palladio assiett 6-pack

Palladio assietter

Bedårande assiett för en komplett dukning.
Assietten i Palladio-serien ger en ännu mer stilfull känsla till ditt dukade bord. Toppa mattallriken i samma serie med assietten och placera menyn ovanpå för en elegant känsla. Säljes i 6-pack.
1 119 kr1 399 kr
I lager för omgående leverans
Nyårsdukning

FESTIVE CELEBRATION

Framhäv dukningen med silverdetaljer

Att duka med silverdetaljer höjer omedelbart känslan av elegans vid dukningen. Det skimrande silvret ger en touch av lyx och ett sofistikerat intryck som kompletterar dukningen oavsett vad du har för stil. Duka med silverdetaljer så som bestick, servettringar eller ljusstakar för att fullända den exklusiva atmosfären. 

Abbey placeringskortshållare

Abbey placeringskortshållare

En elegant detalj som tillför elegans till det dukade bordet.
Placera ett fint kort i hållaren och den spegelblanka silverytan skapar en dramatisk effekt.
174 kr249 kr
I lager för omgående leverans
Abbey såskanna

Abbey såskanna

Vacker såskanna i silver.
En både praktiskt och dekorativ detalj att placera på middagsbordet som ger dukningen ett sofistikerat intryck.
909 kr1 299 kr
I lager för omgående leverans
Nyårsdukning

FESTIVE CELEBRATION

Duka med glas

Drycken är ofta en viktig del av middagen, speciellt under våra högtider. För en välplanerad bjudning kan det vara bra att även skänka en extra tanke på vilken dryck som ska serveras och duka med de glas som bäst passar till drycken. Glas i olika utföranden och stilar skapar även en spännande dynamik på det dukade bordet samtidigt som de höjer dryckesupplevelsen.

Nyårsdukning

DRINKTIPS

Dry Martini

5 cl Gin
1 cl Torr Vermoth
1 st Grön oliv

Blanda ingredienserna i ett rörglas med mycket is och rör om. Sila sedan upp i ett glas och garnera med en oliv på en cocktailpinne.

På bilden serveras drinken i ett Manhattan Martiniglas.

Nyårsdukning

DRINKTIPS

Negroni Sbagliato

3 cl Campari
3 cl Röd Vermoth
6-10 cl Mousserande vin
1 skiva apelsin eller apelsinzest

Blanda Campari och Vermoth i ett rörglas med mycket is och rör om. Häll över i ett glas och toppa med mousserande vin. Garnera med apelsinskivan eller zest. 

På bilden serveras drinken i ett Manhattan Cocktailglas.

Nyårsdukning

SPARKLING DETAILS

Ge dukningen det lilla extra

 För att höja känslan och ge firandet av det nya året en känsla av extra glamour och lyx passar det perfekt att servera kvällens dessert i exklusiva cocktailglas. Du kan även lyfta dukningen och ge den lite extra skimmer genom att doppa kanten på dina glas i sockerlag och sedan i ätbart glitter. Om du har några mindre glas, så som snapsglas, går det även använda dessa som ljuslyktor vid nyårsdukningen.

Nyårsdukning

NYÅRSDESSERT – JUDITA TIPSAR

Vit chokladmousse med pepparkakssmul

10 pepparkakor
25 g smält smör
3 dl vispgrädde
100 g vit choklad
1 st ägg

Krossa pepparkakorna och blanda med smält smör. 

Smält chokladen över ett vattenbad. Var försiktig så att den inte blir för varm, den ska bara precis smälta.

Vispa upp ägg och grädde i varsin separat bunke. Grädden ska vara ganska löst vispad.

När chokladen är ljummen tillsätter du den till ägget under kraftig omrörning eller på låg hastighet med elvisp.

Vänd sedan ner vispgrädden lite i taget tills det blir ett jämnt och fint mousse.

Servera ovanpå pepparkakskrosset och dekorera med färska bär och en bit choklad.

På bilden serveras desserten i ett Manhattan Cocktailglas.

Nyårsdukning

NYÅRS DESSERT – JUDITA TIPSAR

Pepparkakssmul med vit chokladmousse

10 pepparkakor
25 g smält smör
3 dl vispgrädde
100 g vit choklad
1 st ägg

Krossa pepparkakorna och blanda med smält smör. 

Smält sedan chokladen i ett vattenbad. Akta så den inte blir för varm, den ska bara precis smälta. 

Vispa upp ägg och grädde i varsin separat bunke. Grädden ska vara ganska löst vispad.

När chokladen är ljummen tillsätter du den till ägget under kraftig omrörning eller på låg hastighet med elvisp.

Vänd sedan ner vispgrädden lite i taget tills det blir ett jämnt och fint mousse.

Servera sedan ovanpå pepparkakskrosset och dekorera med färska bär och en bit choklad.

På bilden serveras desserten i ett Manhattan Cocktailglas.

Våra experter är online

Har du några frågor eller funderingar om våra varor finns vi tillgängliga!

Vänligen kommunicera på engelska eller svenska. För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är offline

Vi är just nu inte tillgängliga i chatten men du kan istället kontakta vår support här.

Våra experter är online

Newport Support
false

Vänligen kommunicera på engelska eller svenska.