Newport

puff_1

puff 1

puff_2

puff 2

puff_3

puff 3

puff_4

puff 4

puff_5

puff 5

Om Newport

artikelbild_600pxbred

1997 startade Marcel van der Meijden och Owe Sporrong företaget Newport. De lanserade då New England-stilen i Sverige. New England-stilen är idag djupt förknippad med NEWPORTS sortiment och har nu blivit mer känd som Newport-stilen. Den första butiken öppnades i oktober samma år på Sveavägen 94 i Stockholm. Butiken växte snabbt och år 2000 utökades lokalerna på Sveavägen. I september 2001 öppnade Newport på NK, en butik som har vuxit vid två tillfällen och idag upptar en stor del av plan 3.

NEWPORT har redan från starten varit ledande inom möbler och inredningsdetaljer med New England-stil. Stilen förknippas ofta med fyrar, signalflaggor, mässing, gamla skeppstillbehör och ”stars and stripes”, alltså stjärnor och ränder som kommer från den amerikanska flaggan. Stilen präglas också av ljusa färger på väggar och textilier och gärna mörkare träslag på möblerna som för tankarna till tjärade skepp. Andra typiska detaljer är vitt på vitt och då gärna mot mörka golv. Nyligen har NEWPORT dessutom utvidgat på NK, plan 3 där vi även visar miljöer som är inspirerade av New York-loft.

Vi har ett brett sortiment av möbler och inredningsdetaljer som förändras och utvecklas regelbundet, så kom gärna förbi. Mycket av det vi säljer kan du ta med dig hem direkt.

Välkommen!

snufflan

Sponsers
ad ad ad ad
Advertisment
Newport Copyright © 2014 All Rights Reserved